Перша віддалена робота в IT DOU

Якщо ви вже давно закінчили навчання і розчарувалися в своїй професії саме час перепрофілюватись в ІТ саме з допомогою ІТ-курсів. Ряд курсів орієнтований саме на тих людей, які, розчарувавшись у своїй першій професії, хочуть повністю змінити своє https://wizardsdev.com/ життя і перекваліфікуватися. Пишіть кожній компанії окремого листа, знайомтесь із сайтом, вакансіями. Якщо вашої вакансії немає — напишіть у супровідному листі, що бачите, що вакансії немає, та просто бажаєте на майбутнє підтримувати зв’язок.

Перша робота в IT

Напевно, я не відкрию таємницю, сказавши, що якщо ви володієте рівнем англійської нижче Intermediate — то шанси знайти нормальну роботу мінімальні. І так як ви все доросла людина та шукаєте роботу – настав час завести пошту з доменом @gmail.com. Рекрутер витрачає на «читання» резюме від 5 до 8 секунд. Існує міф, що рекрутер цілий день те й робить, що читає ці документи.

Не рассчитывайте сразу на высокую зарплату

Якщо є посилання на проекти чи на GitHub — чудово. На цьому етапі наш Євламп почне щось вигадувати й робити багато помилок. Також зверніть увагу на свій email та на те, як ви записані у скайпі. Були й biglover@…, sexycandy@…, misterXXX@…

Перша робота в IT

Можна ще додати посаду, на яку претендуєте. Рекомендуємо також поспілкуватися з різними інженерами твоєї команди, щоб вони дали загальне уявлення про головну мету проєкту і твою роль у ньому. Проаналізуй інформацію та вияви прогалини, подумай, як її можна покращити для наступних поколінь. Це не тільки покаже твою ініціативність, але й продемонструє, що ти націлений покращувати процеси у команді.

Спасибо, что поделились

Ну ось ви вже закінчили та зберегли своє творіння. Далі потрібно знайти вакансії та відправити резюме. Десь читала, що потрібно вказувати не більше трьох слів.

А також профільні сайти DOU.ua, LinkedIn активно сприяють у пошуку роботи. Це гарне Summary для кандидата з досвідом роботи, але не для людини, яка щойно закінчила курси. Будьте готові до того, що у спеціаліста, який проводить співбесіду, з 10-ю роками досвіду в резюме цей список менше. У нього буде поганий настрій, гарне почуття гумору, та весь час співбесіди він присвятить тому, що буде вас «ганяти» по усім пунктам цього Summary.

Перша робота в IT

Можливо, це необхідно для вакансії hostes, адміністратор на рецепції, офіціант, де у вимогах вказано “Приваблива зовнішність”. Якщо вакансія потребує портфоліо чи приклад коду — краще це зробити за допомогою спеціалізованих сайтів. Я чула, що за таке потрапляють до пекла у окрему кімнатку разом із тими, хто перелаштовується без поворотника. І не забувай про ретельне тестування змін або документування коду попри увесь поспіх.

ТОП 5

Розсилайте резюме та ходіть на співбесіди. Також не варто у «Меті» писати бажану заробітну плату. Її взагалі не варто писати деінде, окрім чату з рекрутером. Резюме пересилається менеджерам/технічним спеціалістам/хлопцям із майбутньої команди, які будуть проводити співбесіди. У всіх компаніях існують NDA, за яким зарплата між співробітниками не обговорюється, а тут ви зі своєю сумою прямо на найвиднішому місці. Вийшов-то в грудні, але почали працювати над ним раніше, не за один день же його зробили.

Не чекай до останнього дня, щоб повідомити, що щось пішло не так. Повідомляй про затримки проєкту заздалегідь, щоб тімлід міг з цим щось зробити. І головне, перед тим як одразу про щось питати, варто ознайомитися з корпоративною інформацією. Кожна компанія має свої процеси, стиль документації та правила. Тому ознайомся з ними, коли тобі відкриють до них доступ. З цього випливає наступний крок — не бійся ставити запитання.

Опис вакансії

Я прихильник того, щоб ви припинили вказувати свої прикметники. 8 з 10 вакансій, які ви знайдете, будуть в аутсорсингових компаніях. Якщо відправляєте резюме до іншого міста — дописати “Готовий до https://wizardsdev.com/vacancy/ переїзду”. Найгірше, що можуть зробити дизайнери — це портфоліо у архіві. Краща відповідь на це питання — “Головне, щоб нічого іншого”. Звертайтесь за додатковою інформацією за контактами нижче.

  • Тисяча рекрутерів, що не пропонують вакансій сильно б мені допомогли.
  • Це гарне Summary для кандидата з досвідом роботи, але не для людини, яка щойно закінчила курси.
  • Завтра твій перший робочий день і долоні пітніють вже від однієї думки про новий етап життя.
  • Зв’язуйтеся з рекрутерами місцевих компаній і відправляйте їм резюме.
  • Вкажіть у цьому розділі навчальний заклад, у якому ви отримали професію, профільні курси, курси англійської мови, художня школа (для дизайнерів).
  • Насправді, перегляд резюме це 0.01% нашої роботи.

Проект може взагалі не приносити прибутку, а вирішувати будь-які проблеми суспільства. Але робота в соціальному або волонтерському проекті враховується саме як реальний досвід у вашому резюме. Однозначної відповіді немає, тому що все залежить від ваших знань, наполегливості, вміння продавати себе і, навіть, везіння. Багато хто надсилають резюме з вказаним лише email, після чого не відповідають на листи. Чи знайде вас потім рекрутер у скайпі чи соц.

Не тільки «входити в ІТ», а й рухатись уперед: як розвиватись Ruby-спеціалісту

Зверніть увагу, для фахівців із досвідом роботи в ІТ до року, окрім рекомендацій, стають у пригоді Джин, Work.ua і Rabota.ua. Спеціалісти із досвідом частіше ходять на співбесіди для «підтримки форми», аніж новачки. Програмісти та інші технічні спеціалісти активніше за інших ходять на співбесіди з метою надбавки.

Что не так с этим тестом?

І знання ІТ і комунікативні здібності — це якраз про мене, особливо останнє. Огляди сайтів періодично публікувалися у паперових виданнях на зразок «компютерра». Це мій найбільш улюблений розділ, якщо він оформлений правильно.